Gå til hovedindhold

Hjælp med at finde unge debattører til Skolevalget

SUF og Enhedslisten skal finde 200 debattører under 35 år til at tage ud på landets folkeskoler til Skolevalg 2017 i slutningen af januar. Skolevalget er et landsdækkende undervisningsforløb for 8., 9. og 10.klasser, som afsluttes med, at ungdomspartierne kommer ud og er i paneldebat på skolen.

Trine Simmel

Efter paneldebatterne skal eleverne stemme på et parti, ligesom til et rigtigt folketingsvalg. Det er rigtig vigtigt, at vi får sendt debattører ud til alle skolerne, så vi får rykket ved elevernes holdninger og Enhedslisten forhåbentligt får et godt resultat i valget.

Vi leder derfor efter unge Enhedsliste-medlemmer, op til 35 år, som vil med ud og debattere med de 14-16-årige. Erfaring som debattør er ikke nødvendigt, for der kommer debattræningsarrangementer og en debattørhåndbog til at opkvalificere og forberede debattørerne til paneldebatterne. Debattører kan tilmeldes og/eller høre mere om skolevalg ved at kontakte SUF’s skolevalgssekretær Trine Simmel. Tjek i afdelingen, om der er unge medlemmer, der vil være med.

Selvom man ikke skal ud og debattere, kan man hjælpe alligevel. Tag kontakt til den lokale SUF-gruppe og hør, om der er noget, I kan hjælpe dem med.

Hvis I vil vide mere om, hvad skolevalget går ud på, eller hvad det vil sige at være debattør, så kontakt skolevalgssekretær Trine Simmel på [email protected] eller telefon 20 35 25 30.

Foto: Kari Bjørkli Thomassen (CC BY-ND 2.0)

Fra Rød+Grøn:

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]