Gå til hovedindhold

Kontakt

Internationalt Udvalg

Internationalt Udvalg består af ca. 120 internationalistiske Enhedslistemedlemmer, der som hovedregel holder møde den 2. tirsdag i månedet kl. 19.30. På dette møde tager vi sædvanligvis et internationalt emne, der er aktuelt oppe i tiden. De fleste medlemmer bor i København, men vi søger også at skabe aktivitet i provinsen. Vi har en fælles mailservice, som du kan blive tilsluttet - og derved følge med i, hvad der sker.

Internationalt Udvalg tager sig af international politik uden for EU: Vi har dog grænseflader til næsten alle partiets udvalg, i særdeleshed med Europapolitisk Udvalg og Miljøudvalget. Vi søger også at udbygge partiets kontakt med solidaritetsmiljøet i Danmark og internationalt.

Udvalget har tre undergrupper, Arabisk forårsgruppen, Latinamerikagruppen og Udviklingspolitisk netværk, hvor aktivister søger at skabe bevægelse gennem aktivisme, politisk udvikling, kommunikation og græsrodsarbejde. Udvalget samarbejde desuden med Palæstinaudvalget og Enhedslistens Styregruppe for Internationalt Partisamarbejde, der arbejder med at koordinere Enhedslistens arbejde med Danish Institute for Parties and Democracy (DIPD), herunder Enhedslistens samarbejdsprojekter i Palæstina, Honduras og Swaziland.

Udvalget har en kooordinationsgruppe, der får aktivisternes, Christiansborgs og partiets aktiviteter til at hænge sammen, samt arrangerer det månedlige møde.

Læs mere på iu.enhedslisten.dk

Tilmeld dig det internationale nyhedsbrev her http://eepurl.com/w06mf


Mikael Hertoft
Tlf: 23969349

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]