Gå til hovedindhold

Når vi skal forandre verden, skal vi have folk med os og erobre debatten. Vi skal overbevise folk, der ikke er medlemmer af Enhedslisten eller SUF om vores socialistiske løsninger. Højpandet politik skal gøres håndgribelig og forståelig.

Er du medlem af Enhedslisten eller SUF under 30 år, og vil du gerne blive bedre til at deltage i samfundsdebatten i mundtlige debatter, på skrift og via sociale medier og være en skarpere debattør? Skal du være med her.

Kursusforløbet kommer til at løbe over fire søndage i foråret med fede oplægsholdere og nye politiske emner hver gang, men med fokus på, hvordan vi kommunikerer vores vigtige budskaber bredt og folkeligt. Vi skal fx snakke klima- og miljø, frihedsrettigheder eller økonomisk politik og samtidig øve os i, hvordan vi bruger argumenterne i paneldebatter, hvordan vi skriver fede blogs med budskaberne eller er gode på TV.

Foreløbigt program:

  • 26. marts, kl. 12-17: Myterne i den økonomiske debat og venstrefløjens svar; oplæg ved Pelle Dragsted og paneldebattræning v. Mai Villadsen og Pernille Skipper
  • 9. april, kl. 12-17: Socialpolitik og universelle velfærdsrettigheder; oplæg v. Stine Brix og taleskrivning v. Mads Tanghøje
  • 7. maj, kl. 12-17: Klima og miljø; oplæg ved Maria Gjerding og arbejde med kommunikation på sociale medier
  • 28. maj, kl. 12-17: Frihedsrettigheder og demokrati; oplæg v. Pernille Skipper og interview- og tv-træning

Vi slutter af med uformel snak, kage og evaluering af dagen hver gang, så forløbet kan tilpasses løbende. Forløbet er sammenhængende, og der er begrænset antal pladser, så tilmelding forpligter til hele forløbet. Til gengæld får man forhåbentlig også meget mere ud af det. Hvis du har lyst til at være med, skal du bare sende et par linjer om dig selv til [email protected], senest d. 26. februar.

Afdelinger opfordres også til at indstille unge medlemmer til kursusforløbet.

Tidspunkt for begivenhed

Søndag, 26. marts 2017 - 12:00 til 17:00

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]