Gå til hovedindhold

Som medlem af Enhedslisten bliver du en del af et aktivt fællesskab. Vi er et socialistisk og demokratisk parti, der arbejder sammen om at skabe et bedre samfund lokalt, nationalt og internationalt. Enhedslistens største styrke er vores medlemmer. Derfor er der også brug for dine kræfter og gode ideer, så vi kan blive ved med at udvikle os som et levende parti.

Tilbuddet forudsætter at du bliver tilmeldt betalingsservice
Fødselsdag *
Hvis du er under 30 år kan du blive dobbelltmedlem af Enhedslisten og SUF (Socialistisk Ungdomsfront). Det koster ikke ekstra og SUF får 100 kr. af dit kontingent.
Enhedslisten er det parti der får den største del af sine indtægter fra sine medlemmer. Vi er afhængige af dig og ikke af A.P. Møller, og det er vi glade for og stolte af. Kontingent betales én gang hvert halve år
(Bidraget opkræves hver 3. måned via BetalingsService, når vi har fået din tilmelding, og lige så længe du har lyst til det. Bare giv os besked om, hvad du gerne vil give, så klarer vi resten. Dit bidrag opkræves via PBS hver 3. måned. Du kan altid melde dig fra pr. mail til [email protected] )

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]