Gå til hovedindhold

Vigtig manifestation for mangfoldighed i Mariager

Enhedslistens Per Clausen taler ved manifestation for mangfoldighed, der finder sted i Mariager i dag.

Arrangementet er en reaktion mod den hetz, der har tvunget et lesbisk par til at flytte fra byen med deres børn.

Per Clausen siger:

- For en gangs skyld savner jeg Inger Støjberg. Jeg synes, det er utroligt pinligt, at hverken hun eller andre fra Venstres folketingsgruppe deltager i dagens manifestation for retten til mangfoldighed i Mariager.

- Netop retten til forskellighed og mangfoldighed er helt afgørende for mig. Jeg har altid kæmpet for menneskers ret til at leve på den måde, der passer med deres overbevisning og ønsker. Vi vil hverken acceptere diskrimination eller forfølgelse på grund af menneskers seksuelle orientering, eller fordi de vælger at bo og danne familie med en person af deres eget køn. Mangfoldighed og gensidig respekt er en kerneværdi for mig.

- Netop derfor er det vigtig, at vi alle reagerer med klar og utvetydig afstandtagen, når mennesker forfølges og chikaneres på grund af deres seksualitet og valg af familieform, som vi har set det i Mariager. Jeg er glad for, at så mange støtter dagens manifestation, men er forbløffet over, at Danmarks største parti ikke kunne finde et folketingsmedlem, der kunne deltage.

Lørdag, 15. november 2014 - 12:49

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]