Gå til hovedindhold

Vi skal insistere på at leve frit

Johanne Schmidt-Nielsens reaktion på terrorangrebet i Bruxelles: 

  • - Terroren har ramt igen. Alle vores tanker går til ofrene og deres pårørende. Det er desværre ikke første gang, at terrorismen koster menneskeliv. Overalt i verden ser vi angreb på uskyldige civile. Alligevel bliver vi rystede. For heldigvis har vi ikke vænnet os til det.
  •  
  • - Jeg tror, at mange reagerer ved at blive bange. Og det er forståeligt. Vores fælles opgave er at forsøge ikke at lade frygten styre vores liv. Vi skal insistere på demokratiet, fællesskabet og frihedsrettighederne. Vi skal insistere på at leve frit.

 

Tirsdag, 22. marts 2016 - 12:48

Emner

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]