Gå til hovedindhold

Helt misforstået Arriva-forslag fra DF

DF’s transportordfører, Kim Christiansen, er i dag ude at sige, at Arriva bør overtage kørsel på Svendborg-banen. Men det er en helt misforstået politik, mener Enhedslisten.

Rune Lund, MF og spidskandidat på Fyn, udtaler:

- Det er jo et helt og aldeles misforstået forslag fra DF, der rammer helt skævt. Problemet på Svendborgbanen er signalproblemer, manglende materiel og manglende dobbeltspor mellem Stenstrup og Svendborg.

- Det er Banedanmark, der er ansvarlig for skinnenettet og signalerne, og det er ministeren og Folketinget, der er ansvarlig for, om der er tog nok, da det jo i sidste ende er en politisk beslutning. Der er intet af dette, som Arriva kan løse.

- Lad os hellere koncentrere os om at løse de reelle problemer frem for at tro, at yderligere fantasier om privatisering kan løse problemerne. Vi ved, hvad der skal til. Det handler udelukkende om den nødvendige politiske vilje.

Onsdag, 24. februar 2016 - 11:21

Emner

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]