Gå til hovedindhold

Ret til tryghed - ret til arbejde

Arbejdsløsheden er i vild galop. Og siden nytår er det blevet endnu mere modbydeligt at være arbejdsløs. Dagpengeperioden er blevet halveret og genoptjeningskravet er blevet fordoblet. Tusinder har allerede mistet deres ret til dagpenge. Hver dag kommer flere til.

Den voksende utryghed på arbejdsmarkedet kan presse lønnen i bund og få ansatte til at acceptere urimelige vilkår. Det er skidt for alle – uanset om man er i job eller ej.

Enhedslisten arbejder hårdt for en ændring af dagpengereglerne, en kraftig udvidelse af jobrotationsordningen og skabelse af flere grønne job og job indenfor velfærd. Regeringen har indtil videre valgt at vende ryggen til de arbejdsløse. Nu er det afgørende at mobilisere et tryk nedefra. Derfor har Enhedslisten sat kampagnen »Ret til tryghed. Ret til arbejde« i værk. Her på siden kan du se mere om baggrunden og om hvordan du selv kan være med.

Der er blus på i kampen for et retfærdigt og solidarisk dagpengesystem. Din indsats er vigtig for, at vi sammen kan lægge pres på regeringen.

Kom med i kampagnen – og få tips og tricks i håndbogen her

Jakob Sølvhøj, tovholder for kampagnen

Hent kampagnehåndbog

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]