Gå til hovedindhold

Nyt fra SUF

Ungdommens valg handler om klimaet

Socialistisk Ungdomsfront er mere end klar til at føre ungdomsvalgkamp sammen med Enhedslisten. Hvad skal der ske, og hvordan man som ung kan deltage i valgkampen? Det har vi taget en snak med August Rubin fra ungdomsvalgkampgruppen om.

Frederik W. Kronborg, Rød+Grøn og SUF

Nyt fra SUF: Ungdommens kamp for et rødt og grønt Europa

Mens Lars Løkke ikke tør udskrive valg til Folketinget, så ved vi, hvornår den næste valgkamp kommer. Dette bliver valget til Europa-Parlamentet, og aldrig har vi haft så mange muligheder for at lave en stærk, EU-kritisk ungdomskampagne. Og du skal være med!

Frederik Kronborg, Rød+Grøn og SUF

Når danskerne den 26. maj går til valg til Europa-Parlamentet, er det første gang, at vælgerne kan finde Enhedslisten som parti på stemmesedlen. Dette giver os en enestående chance i SUF for at lave den sejeste, venstreorienterede anti-EU-ungdomskampagne.

Nyt fra SUF: Musikalsk solidaritet med Palæstina

Mens undertrykkelsen af det palæstinensiske folk intensiveres, skal Melodi Grand Prix i år afholdes i Israel. Kunstnere verden over opfordrer til at holde sig væk, men det har Danmarks Radio ignoreret. Derfor har SUF sammen med gode samarbejdspartnere demonstreret imod deltagelsen. Vi har talt med SUF’s talsperson for demoen, Rebecca Stehn Søndergaard.

Frederik W. Kronborg, Rød+Grøn

Fællesskab fungerer – også lokalt!

Den direkte kontakt, langt de fleste medlemmer har til SUF og Enhedslisten, er aktiviteten i lokalafdelingen. Derfor er det vigtigt at have fokus på, hvordan vi laver de bedste lokalafdelinger, der arbejder godt sammen. Vi har bedt Rebecca Stehn Søndergaard fra SUF Nordvest og Mathilda Printzlau Paulsen fra SUF Odense fortælle om deres oplevelser i afdelingerne.

Nyt fra SUF: Vi har en verden og valgkampe at vinde!

I sin åbningstale udskrev statsminister Lars Løkke Rasmussen valg til Europa-Parlamentet. Men Løkke skal udskrive endnu et valg: folketingsvalget. Selvom statsministeren hænger i bremsen, så er SUF ungdomsvalgkamp allerede i fuld gang. Vi har talt med August Maigaard Rubin fra FT-valgkampsgruppen og Jeppe Studtmund Andersen fra EP-valgkampsgruppen.

Frederik Kronborg, Rød+Grøn og SUF

Nyt fra SUF: Boligaktivisme – vær med!

Laura Kofod var i sin studietid aktiv i Studenterrådet ved København Universitet og med i den mangeårige kampagne for bedre boligforhold for studerende. Camille Hvillum er aktivist i SUF Odense og har ved dette års Fynske Folkemøde været på gaden med en aktion for billigere boliger i lokalområdet. Begge brænder for, at boligpolitik bliver taget seriøst.

Frederik Kronborg, Rød+Grøn

Da Laura startede på universitetet i 2012, var en af de første ting, hun var med til at lave, ’Sofaformidlingen’.

Nyt fra SUF: ISUL – en oplevelse for livet

På Frue Plads i København stod den 22. juli kl. 10.30 en flok spændte unge socialister med proppede tasker. De glædede sig til snart at opleve en stor begivenhed, som de havde set frem til i flere måneder. En halv time senere var der fælles afgang til årets internationale socialistiske ungdomslejr – ISUL.

Anton, 16 år, medlem af Socialistisk UngdomsFront (SUF)

Jeg var en af de spændte unge mennesker på Frue Plads. For mig var det stort at tilmelde mig lejren, og jeg glædede mig helt vildt, siden min tilmelding.

Sider

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]