Gå til hovedindhold

Strejkende kæmper videre

Der er stadig uligeløn og lavtlønnede, der ikke er tilfredse med deres overenskomst. Så strejken fortsætter.

I går markerede Enhedslisten deres støtte til de lavestlønnede ved at fortsætte kampagnen "Forkæl de offentligt ansatte - de fortjener det" på Kongens Nytorv, hvor blandt andet Line Barfod(MF) holdt tale. Men det var ikke det eneste.

Enhedslisten endnu engang bakker med jordbær, champagne og juice med til de strejkende, som kunne få sig lidt velfortjent omsorg. Der er lang vej til ligeløn endnu - men det går den rigtige vej.  

Omkring 1500 mennesker havde valgt at nyde solen på den politiske måde og vise deres støtte til de strejkende på Kongens Nytorv.

 

Onsdag, 7. maj 2008 - 12:33

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Nyheder fra kommuner, regioner og udvalg

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]