Gå til hovedindhold

Stop TDC-fyringerne - lad staten overtage

Ifølge Dansk Metal har TDC meddelt, at mindst 550 skal fyres i år.

- Trods milliardoverskud fortsætter TDC med at fyre folk. Enhedslisten vil ikke sidde med hænderne i skødet. Vi vil derfor fremsætte forslag om, at staten overtager TDC, siger Frank Aaen, Enhedslisten.

En statsovertagelse af TDC har også andre fordele end at undgå fyringer

- Vi kan gøre selskabet til et aktiv for landets teknologiske udvikling. Et statsligt TDC vil være et godt redskab til at føre Enhedslistens forslag om gratis bredbånds-forbindelse til alle til virkelighed.

- Et offentligt ejet TDC kan endvidere samarbejde med universiteterne og skabe grobund for etablering af flere arbejdspladser inden for IT. På den måde kan samfundet skabe nye arbejdspladser til erstatning for dem, som flytter ud, siger Frank Aaen.

Fredag, 4. februar 2005 - 0:00

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]