Gå til hovedindhold

Stem blankt til tronfølgeloven

Folkeafstemningen om tronfølgeloven cementerer et feudalt og forældet system. Stem blankt - eller skriv "republik nu!" på stemmesedlen, lyder opfordringen fra Per Clausen.

Gruppeformand for Enhedslisten Per Clausen er ikke i tvivl. Han opfordrer alle til at stemme blankt til tronfølgeloven den 7. juni. I Enhedslistens medlemsblad skriver han bl.a.:

"Den 7. juni skal vi også stemme om en lille betydelig ændring af tronfølgerloven. Forslaget præsenteres som et slag for ligestillingen. Reelt betyder forslaget ingenting og den lov, der er til afstemning, cementerer et feudalt og forældet system.

Enhedslisten undlod at stemme i folketinget til lovforslaget, og vi synes, alle skal følge dette eksempel ved at stemme blankt.

Hvis man ikke synes det er nok, kan man f.eks. skrive "republik nu" på stemmesedlen. Så behøver ingen at være i tvivl om, hvad der er meningen"

Besøg Facebookgruppen Republik nu!

Lørdag, 30. maj 2009 - 19:16

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]