Gå til hovedindhold

Postliberalisering giver dårligere service og dyrere post

Den almindelige borger har oplevet den ene forringelse efter den anden af postservicen. Nu får vi både dramatiske prisstigninger på 45 procent og nye markante serviceforringelser.

Enhedslistens postordfører, Per Clausen udtaler:

- Det er konsekvensen af, at PostDanmark er blevet en forretning og at man derfor ikke har fokus på servicen til den almindelige forbruger, men på at Post Danmark skal give overskud, siger Per Clausen.

- Enhedslisten forsøgte for en måned siden gennem en forespørgselsdebat i Folketinget at få en vedtagelse igennem, som afviste serviceforringelser og prisstigninger udover den almindelige inflation. De øvrige partier var meget positive i ord, men ønskede ikke at binde sig ved at stemme for vores forslag til vedtagelse. Det forstår jeg bedre efter at have set det nye postforlig, slutter Per Clausen.

 

Fredag, 28. maj 2010 - 10:39

Emner

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Nyheder fra kommuner, regioner og udvalg

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]