Gå til hovedindhold

Faglige kræfter samles i netværk

Enhedslisten har lokalafdelinger og udvalg – men også netværk, hvor medlemmer, der deler interesser og faglighed, udveksler erfaringer og diskuterer politik.

Simon Halskov, Rød+Grøn

For et års tid siden fik Enhedslisten et psykologfagligt netværk. I maj afholdt netværket sit årlige landsmøde, hvor deltagere fra Københavnsområdet, Aarhus, Aalborg og koordinationsgruppen mødtes.

-  Vi arbejdede med vores formålserklæring og de dilemmaer, man kan komme i som socialistisk psykolog. Det blev belyst ved et sundhedspolitisk oplæg, interviews af praktikere og gennem gruppedebatter, fortæller Lisette Jespersen, som er netværkets kontaktperson.

- På Landsmødet fik vi, udover de faglige og fagpolitiske diskussioner, lejlighed til at lære hinanden at kende på kryds og tværs henover en hyggelig middag, uddyber hun.

Kulturelle spadestik             

Blandt de spirende netværk i Enhedslisten er et kulturnetværk.

- Vi er en aktiv lille gruppe af kunstnere, skabende og udøvende, og vi vil gerne være flere. Hvis du har lyst til at være med eller blot høre mere om det hele, så tøv ikke med at meld dig under den kunstneriske fane, opfordrer Tomas Lagermand Lundme, forfatter, dramatiker og billedkunstner, og fortsætter:

- Det er sammen, vi kan skabe og omskabe vores fremtid. Med kunst. Og med kunstnere. Det er sådan, vi kan skabe de kulturelle spadestik, dybere, større, voldsommere, trodsigt, modigt og med blod. Rødt blod, selvfølgelig.

Fra Rød+Grøn:

Faktaboks:

Vil du være med?

Er du pædagog, lærer, tømrer eller noget helt fjerde, kan du finde lige præcis dit faglige netværk på org.enhedslisten.dk/parti/faglige-netvaerk.

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]