Gå til hovedindhold

Kontakt

Europapolitisk udvalg

Europa-politisk udvalg arbejder med europæisk venstrefløjspolitik og EU. Det er måske lidt af en nørde-klub, men vi arbejder på at blive mere aktivistiske, og det er lykkedes at holde flere åbne arrangementer og happenings. Vi står også for kontakt med andre europæiske venstrefløjspartier, og deltager i Enhedslistens europæiske samarbejder.

Til EU parlamentsvalget var udvalget aktiv i Enhedslistens kampagne, og gennem længere tid har vi forberedt kampagne til en evt. forbeholdsafstemning.

Til klimatopmødet i december 2009 afholdt Europa-politisk udvalg et offentligt møde med andre europæiske venstrepartier. Vi organiserer også sociale aktiviteter med vores besøgende udenlandske kontakter.

Generelt arbejder vi på at styrke Enhedslistens EU-kritiske position. Det gælder både udviklingen af kampagner, det parlamentariske arbejde, og samarbejdet med EU kritiske bevægelser.

Nye folk er velkomne, og det er ikke et krav at være EU-nørd. Hvis du vil på maillisten så skriv til landskontoret(snabel-a)enhedslisten.dk


Inger V. Johansen
Tlf: 51368506

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]