Gå til hovedindhold

Hyklerisk angreb på Asmaa Abdol Hamid

Formanden for Ny Alliance, Naser Khader, angriber i et interview med Dagbladenes Bureau Asmaa Abdol-Hamid og kalder hende for "fundamentalist". Per Clausen MF for Enhedslisten finder det rystende at Naser Khader nu tilslutter sig Hetzen mod Asmaa.  

 

- Der er rystende, at Naser Khader nu tilslutter sig hetzen mod Asmaa Abdol Hamid. Hans påstande om, at hun skulle være fundamentalistisk islamist modbevises af, at hun for eksempel klart har erklæret sin støtte til, at muslimer kan være homoseksuelle og hendes klare støtte til Enhedslistens program. Dette program står i klar modsætning til islamisk fundamentalisme, udtaler Per Clausen, MF for Enhedslisten.

 

- Naser Khaders synspunkter udelukker en lang række muslimske kvinder fra det politiske liv, men så kan han jo også bevare sit "monopol" på at repræsentere de "demokratiske muslimer" og det er vel også det, det drejer sig om, slutter Per Clausen.

Fredag, 12. oktober 2007 - 3:00

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]