Gå til hovedindhold

Barselsvikar i organisationsteamet på Enhedslistens landskontor

Brænder du for at involvere almindelige beboere i socialistisk samfundsforandring? Er du strategisk og organisatorisk klog, samtidig med at du skaber en hjertelig stemning og uddanner mangfoldige mennesker? Er du velorganiseret og klar til at styre forskellige spændende projekter på samme tid?

Så er du måske vores nye kollega, vi søger til et barselsvikariat til vores organisationsteam på landskontoret. Sammen med et lille team skal vikaren være med til at uddanne og træne aktivister over hele landet, udvikle og lancere nye former for lokal organisering og arbejde med at opbygge organisationen på landsplan.

Organisationsteamet

Enhedslistens mål er at blive et landsdækkende politisk handlingsfællesskab, og organisationsteamet spiller en central rolle i at gøre målet til virkelighed. Teamets opgave er nemlig at bygge bro mellem lokale aktivister og medlemmer, Christiansborg og de øvrige bevægelser.

Teamet består af 7 medarbejdere, som koordinerer organiseringskampagner, medlemshvervning, politisk skoling, organisatorisk uddannelse, international solidaritet, faglig opbygning, politikudvikling og tiltag for at styrke medlemsdemokratiet. De ansatte samarbejder med lokale aktive og afdelinger med at tilbyde redskaber, rådgivning og praktisk koordinering og støtte lokal handling.

Organisationsteamet er tilknyttet Enhedslistens landskontor i København, der består af 17 medarbejdere.

Din rolle som organiser

Du vil arbejde med kurser og kampagner i samarbejde med andre medlemmer af organisationsteamet. Rollen handler både om planlægning og drøfte af medlemsaktiviteter samt muligheden for at udvikle og styre nye former for politisk organisering både online og i lokalområdet. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med landskontorets øvrige ansatte og Enhedslistens ansatte på Christiansborg og i regionerne.

Arbejdsopgaver

Som organiser med fokus på kurser og kampagner vil du arbejde med:

 • Udvikling og drøftelse af organisatoriske, aktivistiske og politiske begivenheder, kurser og træf, inkl. koordinering og planlægning med diverse aktivister, hovedbestyrelses- og folketingsmedlemmer og allierede.
 • Mobilisering, opfølgning og relationsudvikling af et bredt netværk både blandt partis medlemmer, sympatisører og målgrupper i befolkningen.
 • Udarbejdelse af undervisningsmateriale og træningsforløb målrettet til forskellige målgrupper i partiet.
 • Koncept, strategi og tilgang til målrettede digitale og lokale organiseringsindsatser.
 • Træning og uddannelse om organisering, kampagnearbejde og diverse relevante emner for at styrke medlemmer og folketingskandidater frem til valget.
 • Sammen med det øvrige organisationsteam vil du desuden få ansvar for fælles opgaver som f.eks.:
 • At være med til organisationens strategiske planlægning, især mht aktivering og medlemshvervning af sympatisører.
 • Støtte til afdelingerne og enkelt aktivister, som passer til deres behov og hjælper dem med at nå fælles mål.
 • Løbende følge udviklingen i hele organisationen

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er et venligt og samarbejdsvilligt medlem af et team
 • Er velorganiseret og tager ansvar: er kreativ, resultat- og detaljeorienteret og god til at styre og prioritere flere ansvarsområder inden for deadline.
 • Har stærke interpersonelle kommunikationsevner, med en faglig kunnen inden for facilitering og uddannelse, organizing, relationsopbygning, m.m.
 • Er god til at samarbejde med og udvikle frivillige kræfter
 • Gerne vil arbejde i en socialistisk og værdibaseret arbejdsplads og har godt kendskab til Enhedslistens politik og organisation.
 • Er lærenem og har mod på spændende nye udfordringer.
 • Har lyst til at påtage dig både udfordrende og trivielle opgaver i et travlt sekretariat. Også opgaver der ligger uden for dine kerneopgaver.

Vi tilbyder dig:

 • At du kan være med til at gøre Enhedslisten til et endnu bedre, stærkere og mere aktivt parti og være med til at opbygge venstrefløjen organisatorisk.
 • Et spændende, mangfoldigt og hyggeligt arbejdsfællesskab med gode kollegaer såvel i landsorganisationen som på Christiansborgsekretariatet.
 • Et arbejde med vide rammer for at komme med indspark, at idéudvikle og tage initiativ.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, men kan variere fra uge til uge. Da en del af arbejdet foregår i samarbejde med frivillige i hele landet må der påregnes aften- og weekendarbejde og en del rejsetid.

Vores enhedsløn pr mnd. er 34.195 + 3,4% i fritvalg. Enhedslisten har en pensionsordning der følger CO- Industris overenskomst, hvilket pt. betyder 8%/4%. Overarbejde afspadseres 1:1.

Det praktiske

Der lægges i ansættelsespolitikken vægt på at fremme ligestilling i forhold til køn og etniske grupper, ligesom Enhedslisten giver fortrinsret til jobsamtale til ansøgere med funktionsnedsættelse. Det betyder at, hvis der blandt de bedst kvalificerede er personer med funktionsnedsættelse, skal vedkommende indkaldes til en samtale.

Du skal være/blive medlem af Enhedslisten.Tiltrædelse 10. september 2018. Stillingen er tidsbegrænset og udløber d. 25. januar 2019

Eventuelle spørgsmål kan rettes til sekretariatsleder Johanne Skriver på tlf. 24 52 41 46 eller Steve McFarland på 26 33 49 42.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 6. august klokken 12.00, og sendes pr. mail til: [email protected]. Samtaler afholdes i uge 33-34. Stillingen ønskes besat fra 10. september 2018.

Ansøgningen mærkes "Barselsvikar - Organisationsmedarbejder”

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]