Gå til hovedindhold

Skandaløst svigt overfor DR

-         Det er skandaløst, at regeringen og DF ikke vil være med til at sikre flere penge til DR. Disse politikere løber dermed fra det medansvar de har for DRs økonomiske vanskeligheder. Folketing og regering har et klart medansvar for udflytningen til Ørestaden og har indgået en underfinansieret public-service aftale med DR. Derfor er det deres simple ligt at hjælpe DR, udtaler Per Clausen, medieordfører for Enhedslisten.

 

-         Enhedslisten vil fortsætte sit pres på kulturministeren. Vi har derfor kaldt ham i samråd i folketingets kulturudvalg og jeg vil også tage sagen op i folketingets spørgetid på onsdag, slutter Per Clausen.

Søndag, 29. april 2007 - 19:59

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]