Gå til hovedindhold

Protest mod dødsstraf for homoseksualitet

Lørdag aften afholdt LBL-ungdom sammen med Copenhagen Pride demonstration ved den Iranske ambassade, i protest mod overgreb på homoseksuelle. Demonstrationen fandt sted på 3 årsdagen for henrettelsen af to unge homoseksuelle mænd i Iran, og blandt talerne var Johanne Schmidt-Nielsen, der bl.a. rettede en skarp kritik af den danske praksis overfor iranske homoseksuelle, der søger asyl: "Vi kunne lige så godt stå foran Christiansborg eller Udlændingeservice i dag. I Danmark vælger man at sende homoseksuelle asylansøgere retur til Iran, hvis man vurderer, at myndighederne ikke kender til ansøgerens seksuelle orientering. Dermed bringer vi de menneskers liv i fare. Danmark burde være med helt fremme, når det gælder beskyttelse af forfulgte og retten til at være kæreste med den man har lyst til" Se billeder mm. fra demoen på LBL-ungdoms hjemmeside her.
Mandag, 21. juli 2008 - 12:17

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]