Gå til hovedindhold

Private jobfirmaer er for dyre og for dårlige

Trods massiv kritik af private jobfirmaers spaghetti- og pipfuglekurser, kræver Hans Andersen (V), at de også i den nye reform skal være en del af arbejdsmarkedspolitikken. Det er absurd.

Christian Juhl, Enhedslistens arbejdsmarkedsordfører, siger:

- De private jobfirmaer er både for dyre og for dårlige. Det vil være at kaste gode penge efter dårlige løsninger fortsat at bruge dem i indsatsen for at få mennesker i arbejde.

- Hvis man vil tage hensyn til arbejdsløses behov, skal der være kvalitet i tilbuddene. Det sker bedst ved at lade a-kasserne stå for indsatsen. De kender arbejdsmarkedet, de kender uddannelsesinstitutionerne og medlemmernes behov.

- Desuden skal arbejdsløses ret til selvvalgt uddannelse øges væsentligt.

Torsdag, 6. februar 2014 - 12:20

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]