Gå til hovedindhold

Pia Kjærgaards vendetta mod islam

 Pia Kjærgaards vendetta mod islam fører til nordkoreanske tilstande, advarer Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten

 - Pia Kjærsgaard skal nok til Nordkorea for at hente inspiration til, hvordan man konkret blokerer for tv-kanalers signaler til danskerne. Det understreger, hvor langt Pia Kjærsgaard er kommet ud i sin vendetta mod islam, udtaler Per Clausen.

 - Pia Kjærsgaard vil blokere for, at danskerne får mulighed for at se verdens nyheder, som de tager sig ud fra en arabisk synsvinkel. Det er totalt i modstrid med danske traditioner for ytringsfrihed og frihed, men vil også være ufatteligt dumt. Vi har jo alle brug for at få vores verdensbillede udfordret,
fortsætter Per Clausen.

 - Pia Kjærsgaards forslag understreger, at hun ikke har noget som helst ønske om integration, men ønsker at fastholde fjendebilleder og skærpe konflikterne i Danmark. Det er ikke så mærkeligt. Det er jo netop disse fjendebilleder og konflikter, som Dansk Folkeparti næres ved, slutter Per Clausen.

Mandag, 1. november 2010 - 9:43

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]