Gå til hovedindhold

OL-atleters ytringsfrihed skal sikres

Kronprinsen har rodet sig ud i et angreb på OL-atleternes ytringsfrihed gennem IOC. IOC har dikteret, hvad atleterne bør bruge Facebook og Twitter til.

Det er en uacceptabel indskrænkning af atleternes ytringsfrihed, og derfor skal kulturministeren sige nej til kronprinsen.

Idrætsordfører Jørgen Arbo-Bæhr udtaler:

- Vi skal forsvare atleterne overfor IOC´s angreb på deres ytringsfrihed. IOC har overtrådt alle regler, når det handler om at give atleterne almindelige frihedsrettigheder. Det handler jo om voksne menneskers muligheder for at ytre sig.

- Jeg synes, vi fra Danmark skal forsvare atleternes ytringsfrihed, i modsætning til IOC´s diktat.

- Jeg vil kalde kulturministeren i samråd i kulturudvalget for at spørge ham, om han vil lægge afstand til IOC og dermed også til kronprinsens diktat og angreb på ytringsfriheden.

Mandag, 11. juni 2012 - 11:02

Emner

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]