Gå til hovedindhold

Nyt ungdomshus på vej

Det er endelig lykkedes de unge fra Ungdomshuset at forhandle en aftale på plads med Københavns Kommune.

 

Enhedslistens retspolitiske ordfører, Line Barfod, udtaler:

 

- Jeg er utroligt glad for atflertallet iKøbenhavns Kommuneendelighar lyttet til, at der skulle findes enløsning. Det viser jo at det trods alt er muligt at komme igennem med fornuft til kommunen. Nu manglerder så lige en egnet bygning, men enhver ved jo at der er en del tomme ejendomme i København, som vil fungere udmærket som ungdomshus.

 

- Selvom jeg er glad for aftalen, så kan jeg ikke undgå at tænke på alle de problemer der kunne være undgået, hvis Ritt Bjerregaard og flertallet på Rådhuset fra starten var gået efter at finde en løsning. De unge, beboerne og de handlende på Nørrebro og politiet, har måttet gå så grueligt meget igennem. Det er ret surt at tænke på,at alt det kunne have været undgået.

Tirsdag, 27. november 2007 - 0:00

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]