Gå til hovedindhold

Nedlæggelse af regionerne er udenomssnak

Nedlæggelse af regionerne er udenomssnak, mener Enhedslistens sundhedsordfører Per Clausen.

- Ved at gøre nedlæggelse af regionerne til en hoveddebat op til Venstres sommergruppemøde vil Lars Løkke fjerne opmærksomheden fra, at regeringens økonomiske politik er i frit fald med recession og stigende arbejdsløshed, udtaler Per Clausen.

- Nedlæggelse af regionerne vil ikke løse nogle problemer eller spare penge. Sygehusene skal stadig administreres, og Enhedslisten er imod, at den demokratiske kontrol med sygehusene og sundhedssektorens prioriteringer reduceres, fortsætter Per Clausen.

- I stedet for at nedlægge regionerne burde regionerne styrkes med mulighed for at have en selvstændig økonomi, og ved at en række opgave inden for særomsorg, genoptræning, miljøkontrol mv. flyttes fra kommunerne og staten over i regionerne, slutter Per Clausen.

Tirsdag, 9. august 2011 - 13:18

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]