Gå til hovedindhold

Næse stopper ikke overbetalingssag

Sagen om overbetaling af privathospitalerne er ikke slut, blot fordi Lene Espersen har fået en næse, mener Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten.

 - Det er utroligt, hvis Lene Espersen slipper med en næse, efter at det nu står helt klart, at hun i folketinget har svaret direkte i strid med sandheden. Desværre ser det ud til, at DF vil lade sig nøje med dette, udtaler Per Clausen. 

 - Til gengæld står det efter dagens samråd helt klart, at vi må have hele sagen om overbetaling af de private sygehuse undersøgt at en kommissionsdomstol, fastslår Per Clausen.

 - Dagens samrådet med Lene Espersen afslørede, at regeringen med alle midler har forsøgt at holde sandheden om Sundhedsministeriets dokumentation af underbetalingen skjult så længe som muligt, fortsætter Per Clausen.

 - Meget tyder på, at flere ministre - herunder Lars Løkke - har været aktivt involveret i denne manøvre, og at Lene Espersens løgn i folketinget har været et led i dette. Derfor står nødvendigheden af en kommissionsundersøgelse af denne sag mere endnu mere klart efter samrådet i dag, slutter Per Clausen.

 

Fredag, 29. oktober 2010 - 10:37

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]