Gå til hovedindhold

Line Barfod: Spar ved at droppe privatiseringer

Enhedslistens kommunalordfører Line Barfod er chokeret over Hjort Frederiksens spareforslag til kommunerne. Drop i stedet privatiseringer og udliciteringer er Line Barfods budskab.

- Hjort Frederiksens spareforslag vil betyde alvorlige forringelser. Der vil blive færre voksne i børnehaver og vuggestuer, og de ældre vil få færre og kortere besøg. Det kan vi ikke være bekendt.

- Hvis regeringen vil spare på administration, så drop de tåbelige krav om konkurrenceudsættelse og udliciteringer. Her kan der spares mange penge.

- Hele oppositionen skal tale med én stemme og afvise forringelser af velfærden i kommunerne. Hvorfor skal børn og ældre betale regningen for VKOs skattelettelser til Overdanmark.

Fredag, 19. marts 2010 - 16:04

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]