Gå til hovedindhold

Lene Espersens overtrædelse af ministeransvarsloven skal undersøges

Lene Espersens overtrædelse af ministeransvarsloven skal undersøges, mener Per Clausen, gruppeformand for Enhedslisten.

 - Med de nye informationer, der er kommet frem, står det nu helt klart, at Lene Espersen systematisk har misinformeret folketinget om, hvor hun havde sin viden fra om overbetalingen af privathospitalerne. Der må derfor øjeblikkelig igangsættes en undersøgelse af, om Lene Espersen har overtråd ministeransvarsloven, udtaler Per
Clausen.

 - Enhedslisten er helt enig med De Radikale i, at skandalen omkring de mails, som ministerens særlige rådgiver forsøgte af få slettet, må undersøges af en kommission, men vi vil også kræve, at Lene Espersens misinformation bliver
undersøgt, fortsætter Per Clausen.

 - Lene Espersens sag er alvorlig nok i sig selv, men det er en skærpende omstændighed, at Lene Espersen tidligere er blevet kritiseret for at give vildledende svar til folketinget. Det virker også helt grotesk, at Lene Espersen ikke selv synes at mene, at det er et problem, at hun systematisk misinformerer folketinget, slutter Per Clausen.

Torsdag, 30. september 2010 - 11:55

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]