Gå til hovedindhold

Kulturministerens ansvar at mange danskere ikke kan se Sverige-Danmark på TV

- Det er godt, at kulturministeren nu bøjer sig for det flertal i folketingets kulturudvalg, der har sagt, at de vil støtte Enhedslistens forslag til en beretning, der sikrer, at vigtige landskampe fremover vises på landsdækkende TV. Desværre kommer ændringen for sent til at sikre danskerne adgang til at se landskampen mod Sverige er. Det skyldes, at kulturministeren tidligere har afvist Enhedslistens forslag om at udnytte de muligheder Danmark har på dette område. Kulturministeren bærer dermed hele ansvaret for, at mange danskere snydes for landskampen mod Sverige, udtaler Per Clausen, kulturordfører for Enhedslisten.

- Allerede i 2002 protesterede Enhedslisten mod at mulighederne for at sikre, at landskampe blev vist på landsdækkende TV blev afskaffet i Danmark. Desværre stod vi dengang alene med vores synspunkt, men vi er naturligvis glade for, at bl.a. Dansk Folkeparti nu har fortrudt deres tåbelige standpunkt fra den gang. Det er bare ærgerligt, at denne fejltagelse koster muligheden for at se landkampen mod Sverige på landsdækkende TV, slutter Per Clausen.

Yderligere kommentarer:

Per Clausen

Tlf. 33 37 50 08

Fredag, 15. maj 2009 - 10:40

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]