Gå til hovedindhold

Kommunale sygehuse er tåbelig idé

Sundhedsordfører Per Clausen tager skarpt afstand fra ideen om at lade kommunerne administrere sygehusene.

- Med tanke på de store vanskeligheder, kommunerne har med at klare en række opgaver arvet  fra amterne, er det en åbenlyst tåbelig idé at overlade styringen af det stadigt mere centraliserede sygehusvæsen til kommunerne. Det er der absolut ikke nogen økonomisk gevinst i, udtaler Per Clausen.

- Forslaget skal da også udelukkende dække over, at de konservative vil bruge sparede midler fra efterlønnen, nye nedskæringer på uddannelse, ældre, børn og syge samt mere brugerbetaling til at sætte skatten for rigeste danskere, fortsætter Per Clausen.

- Hermed har de konservative gjort det helt klart, at valget ved folketingsvalget står mellem en massakre på den velfærdsstat, vi kender eller en massiv indsats for at øge beskæftigelsen, slutter Per Clausen.

Torsdag, 3. februar 2011 - 11:41

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]