Gå til hovedindhold

Finanslovsudspil: Nedtur for unge, miljø og arbejdsløse

Regeringen er kommet med udspil til ny finanslov. Der byder på besparelser for over en halv milliard kroner på uddannelse og forskning. Nedskæringer på miljø på 120 millioner, og 700 mio. kr. mindre til DSB. Ud over nedskæringer for unge og miljøet, skæres der også i retten til supplerende dagpenge. Enhedslisten går ikke med i forlig om finansloven.

Her kan du læse hvad Johanne Schmidt-Nielsen mener om regeringens nedskæringer på uddannelse og forskning: http://enhedslisten.dk/brugerbetaling-p%C3%A5-universiteterne-stoppes-sejr-enhedslisten

Her kan du læse pressemeddelelse fra Enhedslistens finansordfører Frank Aaen: http://enhedslisten.dk/regningen-sendes-til-de-unge-og-klimaet

Vedhæftet er Enhedslistens forslag til finanslov 2008

  
Onsdag, 6. februar 2008 - 11:00

Emner

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]