Gå til hovedindhold

Enhedslistens finanslovsforslag 2008

Enhedslistens finanslovsforslag for 2008 tager værdikampen op. Vi stiller forslag, der gør markant op med regeringens linje, og viser et socialt og bæredygtigt alternativ.

Grundstenen i forslaget er en solid styrkelse af den offentlige sektor. Velfærden skal være for alle og ikke kun for de rige. Der skal 100.000 flere ansatte og bedre lønninger i den offentlige sektor. Sundhed til alle, flere boliger og fokus på de fattigste i Danmark.  Vi skal sikre, at der sker en udvidelser af demokratiet, åbenheden, ytringsfriheden og den fælles offentlighed. Endelig skal der satses på et ambitiøst og nødvendigt klimaprogram, og vi skal i offensiven for en mere retfærdig globalisering

Læs Finanslovsforslaget i den vedhæftede fil

Onsdag, 22. august 2007 - 0:00

Emner

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]