Gå til hovedindhold

Enhedslisten foreslår folkehøring om DR

-         Nedskæringerne på DR får katastrofale konsekvenser. Store dele af befolkningen udelukkes fra at følge med i OL, VM og EM i fodbold, som fremover sendes på dyre satellitkanaler. DRs børne-TV og den eneste ikke kommercielle nyhedsdækning trues med massive forringelser. Dokumentargenren bliver reelt aflivet. Denne situation er uholdbar. Derfor foreslår Enhedslisten, at der afholdes en folkehøring om DRs fremtid.

 

-         Folkehøringen skal organiseres på samme måde, som folkehøringerne om euroen i 2002 og høringen om EU's fremtid i 2006. Sådanne høringer kan medvirke til at formulere konkrete og indsigtsfulde input til beslutningstagerne. En sådan folkehøring kan medvirke til at skabe et nyt udgangspunkt for diskussionerne om DRs fremtid, slutter Per Clausen.

 

Per Clausen har stillet nedenstående paragraf 20 spørgsmål til kulturministeren:

 

Vil kulturministeren sammen med DRs ledelse tage initiativ til en folkehøring om DRs fremtid i stil med de folkehøringer, der er blevet afhold om euroen (i 2002) og EU's fremtid (i 2006)?  

Torsdag, 10. maj 2007 - 15:00

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]