Gå til hovedindhold

En FREM-fans modstand mod matchfixing

Idrætsordfører Jørgen Arbo-Bæhr er som trofast FREM-fan harm over, at mistanker om matchfixing ikke undersøges.

Berlingske har påvist, at tre tidligere spillere i BK Frem har været indblandet i en sag om matchfixing tilbage i 2010.

Imidlertid vil politiet tilsyneladende ikke undersøge sagen, alene fordi fiksfakseriet ikke endte med det resultat, som de tre spillere skulle ”arbejde” for.

Idrætsordfører Jørgen Arbo-Bæhr, som er en indædt FREM-fan, siger:

- Det er en rigtig dårlig sag, ikke mindst for os, som hver uge ser FREMs kampe. Jeg synes, sagen skal undersøges til bunds, så vi får et ordentlig grundlag at bekæmpe matchfixing på.

- Det vigtigste er at finde frem til bagmændene bag matchfixing i stedet for kun at straffe udøverne. Det handler jo om unge mennesker, som bliver lokket af folk, der tjener store penge på matchfixing.

- Den aktuelle rapport om matchfixing peger på nogle gode midler til at bekæmpe matchfixing. Jeg vil opfordre kulturministeren til at invitere os, som for nyligt har lavet en idrætsaftale, til at diskutere rapporten, og hvad vi kan gøre på baggrund af den.

Søndag, 5. oktober 2014 - 14:47

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]