Gå til hovedindhold

Diverse vedtagelser

Diverse vedtagelser
Om partiskat
HB pålægges at udarbejde og fremlægge et forslag til fælles bestemmelser om partiskat for KB-medlemmer mv. til årsmødet i 2007. Forslaget forudsættes stillet som et forslag til vedtægtsændring og bør omfatte mulighed for kompensation for frikøb/nedsat arbejdstid o.a. De nye fælles regler bør træde i kraft fra næste kommunalvalg/regionsvalg.

Om fuldtidsstillinger
Det tilstræbes at alle stillinger i Enhedslisten er fuldtidsstillinger.

Om sundhedspolitik
I perioden frem til årsmødet 2007 gennemfører Enhedslisten en sundhedspolitisk programdebat med inddragelse af Enhedslistens lokalafdelinger, udvalg, kommunalbestyrelsesmedlemmer, regionale fora, Hovedbestyrelsen og folketingsgruppen med henblik på vedtagelse af et nyt sundhedspolitisk princip- og handlingsprogram.

Hovedbestyrelsen nedsætter snarest en programgruppe af Enhedslistens kompetente og interesserede medlemmer, som sammen med HB står for at gennemføre og koordinere den sundhedspolitiske debat.

Vinteren 2006/2007 gennemføres et sundhedspolitisk seminar i lighed med det, der blev afholdt marts/april 2006, hvor der udarbejdes forslag til et sundhedspolitisk program til fremsættelse til årsmødet 2007.

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]