Gå til hovedindhold

De borgerlige hykler om DR

De borgerlige klager over nedlæggelsen af DR's underholdningsorkester - men har selv skæret ned på DR's midler.

De borgerlige kulturpolitikere, der aktuelt protesterer over, at DR's effektiviseringer går ud over underholdningsorkestret, fik selv gennemtrumfet besparelser for 80 mio. kr. på DR ved at afskaffe erhvervslicensen.
 
Kulturordfører Jørgen Arbo-Bæhr siger:

- Når jeg har hørt Lars Barfoed (K) og Morten Marinus (DF) klage, ryster jeg på hovedet af deres hykleri. De påstår, at DR skal være bedre til at producere egenproduktion, samtidigt med at de har fjernet erhvevslicensen. Det hænger ikke sammen.

- Personligt synes jeg også, at vi bør føre underholdningsorkestret videre. Men jeg er enig i DR's bestyrelse vurdering af, at der nu mangler den nødvendige økonomi på grund af tabet af erhvervslicensen.

- Jeg vil godt tage medieaftalen op igen, hvis de borgerlige også vil. Det betyder bare kun én ting - at vi får genindført erhvervslicensen.

Onsdag, 17. september 2014 - 10:41

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]