Gå til hovedindhold

Corydon er arrogant

Finansminister Bjarne Corydon udviser utrolig arrogance over for truende lærerkonflikt, mener gruppeformand Per Clausen.

- Det er utroligt, at Bjarne Corydon og KL afviser alle forslag fra Danmarks Lærerforening til, hvordan vi kan undgå en storkonflikt, som vil få alvorlige konsekvenser for store dele af den danske befolkning. Forældre og børn tages som gidsler af KL og regeringen, der synes at være helt afvisende over for at gå på kompromis for at finde en løsning på konflikten, udtaler Per Clausen..

- Afvisningen af at inddrage internationale eksperter i forsøget på at finde en løsning er bare endnu et eksempel på, at regeringen og KL i denne sag entydigt går efter at diktere arbejdsforholdene for skolelærerne og på den måde få finansieret en folkeskolereform, fortsætter Per Clausen.

- Bjarne Corydons arrogante optræden i denne sag gør, at regeringen har pådraget sig et stort medansvar for den konflikt, der truer. Derfor burde regeringen også bakke op om alle forsøg på at finde en forhandlingsløsning. Desværre tyder intet på, at Bjarne Corydon er i stand til at ændre kurs i denne sag. Konsekvenserne er alvorlige for det danske samfund, men også for regeringen, som dag for dag taber opbakning i den danske befolkning, slutter Per Clausen.

Lørdag, 30. marts 2013 - 13:45

Emner

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Nyheder fra kommuner, regioner og udvalg

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]