Gå til hovedindhold

Chokerende udpegning af næstformand i DR

- Udpegningen af Ole Hyltoft som næstformand for DR er udtryk for en anerkendelse af DFs ønske om en stram politisk kontrol af DR, udtaler Per Clausen, kulturordfører for Enhedslisten.

- DR og medarbejderne på DR risikerer at betale en høj pris for den konservative kulturministers forsøg på at købe sig til fred med Dansk Folkeparti. DF får her kontant belønning for deres kritik af, at Carina Christensen tilsyneladende havde aflyst kulturkampen. Udpegningen af Ole Hyltoft skærper kulturkampen og gør kampen for DRs uafhængighed endnu vigtigere.

 

 

Onsdag, 4. februar 2009 - 10:19

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]