Gå til hovedindhold

Bjarne Riis skal fyres

Bjarne Riis´ løgne om og indrømmelse af et omfattende dopingmisbrug må få hele den internationale sportsverden til at tage konsekvensen. 

Jørgen Arbo-Bæhr, Enhedslistens idrætspolitiske ordfører, siger:

 

-         Den internationale indsats mod dopingmisbrug har de senere år ført til, at en lang række cykelryttere er blevet straffet. Det samme må naturligvis gælde en direktør som Bjarne Riis.

-         Hvis ikke CSC selv kan finde ud af at tage konsekvensen af Bjarne Riis´ misbrug og løgne, må den internationale cykelunion og WADA tage affære, og udelukke CSC fra deltagelse i internationale cykelløb.

-         Uanset Bjarne Riis´ status er det vigtigt, at cykelsporten markerer et princip om lighed for loven. Så kan man selvfølgeligt ikke acceptere, at et af verdens bedste cykelhold har en direktør, som har løjet om dopingmisbrug.

 

Tirsdag, 29. maj 2007 - 11:30

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]