Gå til hovedindhold

69 fredelige demoer og fest

Torsdag d. 6/9 var dagen for 69 forskellige demonstrationer for et ungdomshus. Flere tusinde mennesker var mødt frem, og det endte med en fin fælles fest på Rådhuspladsen.

 

Demonstrationerne var fredelige med god stemning og musik. På rådhuspladsen var der musik og folkekøkken fra kl. 20. Efter et par timers fest trillede folk videre i god ro og orden.

Tidligere på dagen havde foreningen "Naboer på Nørrebro" demonstreret mod et ungdomshus.

Ungdomshusordfører i København, Morten Kabell, udtaler:

–Jeg er glad for at se 69 demonstrationer i torsdags viste byen sit fredelige ansigt. Ingen lod sig provokere af de såkaldte "Naboer på Nørrebro" der tror at de har patent på at bo på Nørrebro, og at etniske minoriteter og venstreorienterede bare skal ud og "tilbage til Rungsted", hvor absurd en påstand dét end er. På rådhuset hvor jeg var, vakte demonstrationen stor opmærksomhed, og punken på pladsen var næsten nok til at overdøve Papa Bue Jazzband som Mogens Lønborg havde valgt som aftenens underholdning.

 

Fredag, 7. september 2007 - 11:20

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]