Gå til hovedindhold

150 millioner ekstra til DR

[img_assist|nid=8343|title=|desc=|link=node|align=left|width=276|height=164]- Den lange liste over programmer, der forsvinder fra DR, er bare et eksempel på den katastrofe, som rammer DR med de nuværende nedskæringer.

Herudover sker der et markant kvalitetsfald. Konsekvensen bliver, at DR reelt er lammet, som en væsentligt samfundsmæssig og kulturel faktor. Det er helt uholdbart i en situation, hvor de kommercielle aktører på medie- og kulturområdet hele tiden vinder frem, udtaler Per Clausen, medieordfører for Enhedslisten.

 

 

- Enhedslisten går ind i de kommende finanslovsforhandlinger med et forslag om at afsætte 150 millioner kroner ekstra til DR. Det er folketing og regering, der bærer ansvaret for udflytning af DR til Ørestaden. Derfor bør løsningen også komme herfra. Jeg opfordrer de øvrige oppositionspartier til at støtte forslaget og at vi indgår en aftale om, at disse penge skaffes efter næste valg. Medieforlig eller ej. Det skal ikke lykkes for de borgerlige at smadre DR, slutter Per Clausen.

Onsdag, 12. september 2007 - 17:00

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]