Gå til hovedindhold

Økologi bedre end GMO

- Forskerne bekræfter nu, at økologi kan løse verdens sultproblemer. Derfor er det katastrofalt, at Connie Hedegaard insisterer på, at EU skal koncentrere sig om udviklingen af GMO som en løsning på u-landenes problemer, udtaler Per Clausen, fødevareordfører for Enhedslisten.

- Et flertal i Folketingets miljøudvalg har vedtaget, at Connie Hedegaard skal arbejde for at EU skal tage udgangspunkt i sultproblemerne og ikke i GMO-teknologien. Det har Connie Hedegaard indtil nu forsøgt at undgå, men på baggrund af de seneste forskningsresultater vil Enhedslisten tage sagen op igen for at tvinge ministeren til at følge flertallet i Folketinget, slutter Per Clausen.

Fredag, 24. marts 2006 - 0:00

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]