Gå til hovedindhold

Årsmødet mindedes dræbt anti-fascist

For 21 år siden dræbte en brevbombe den 29-årige socialist og anti-fascist, Henrik Christensen. Mordet er aldrig blevet opklaret.
På venstrefløjen har man aldrig været i tvivl om, at der var tale om et politisk mord, og at bomben var en hilsen fra nazister. Og i dagens Ekstrabladet bekræfter et tidligere nazi-medlem, at det havde man helt ret i.

Genoptag efterforskningen

Enhedslisten vil nu tage afsløringen med ind på Christiansborg. Retsordfører, Pernille Skipper har tænkt sig at afkræve Justitsministeren svar på, om de nye oplysninger fra nazi-afhopperen betyder, at efterforskningen skal genoptages.

- Det var et afskyeligt mord, og den sag skal opklares, udtalte Pernille Skipper fra talerstolen, inden hun bad Årsmødet om at holde 1 minuts stilhed for Henrik Christensen.

Lørdag, 27. april 2013 - 10:45

Emner

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]