Gå til hovedindhold

Ny regering skal redde epilepsi-hospital

Danmarks eneste specialhospital for epilepsipatienter, Filadelfia i Dianalund, bliver ramt af store besparelser.

Hospitalet har idag meldt ud, at de er nødsaget til at lukke to afdelinger og fyre 100 af organisationens godt 850 ansatte.

Så snart en ny sundhedsminister er udpeget, vil Enhedslistens sundhedsordfører Stine Brix tage initiativ til sikre Filadelfia.

- Epilepsihospitalet Filadelfia løfter en meget vigtig opgave med en specialiseret indsats til de hårdest belastede epilepsipatienter. En opgave, som ikke løses andre steder i sundhedsvæsnet. Derfor er det vigtigt, at vi meget hurtigt finder en løsning, inden hospitalet tvinges til at fyre og lukke afdelinger. 

Stine Brix mener, at der er gode muligheder for at finde en løsning:

- Vi skal sikre, at Filadelfia kan bevare sin fulde kapacitet. Heldigvis har jeg hørt sundhedsordførerne fra S og SF sige det samme i valgkampen, så det tror jeg på, at vi kan.

 

Onsdag, 28. september 2011 - 19:09

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]