Gå til hovedindhold

Al vores solidaritet og medfølelse er med ofre og borgere i Paris

Enhedslistens  politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, udtaler efter angrebene i Paris:

- På vegne af Enhedslisten sender jeg min stærkeste medfølelse og solidaritet med ofrene, de pårørende og hele befolkningen i Paris og Frankrig. 

- Massakren mod uskyldige borgere i Paris er så hæslig og umenneskelig, at det er svært at finde ord. Det er ikke til at forstå, hvad der kan få nogen til at myrde tilfældige en fredelig fredag aften i Paris. 

 - Det er afgørende, at vi ikke lader terrorister og fanatikere så mere had og splittelse mellem os. Vores svar på angrebene må være at stå endnu stærkere sammen. Vi skal vise, at vi ikke lader os kue. Paris er i vores hjerter.

Lørdag, 14. november 2015 - 10:12

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Nyheder fra kommuner, regioner og udvalg

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]