Gå til hovedindhold

Helt uhørt, at Statsministeren gemmer sig for kritiske spørgsmål om landbrugspakke

Statsministeren og en række af regeringens ministre har afvist at møde op i Folketingets spørgetid og svare på spørgsmål om deres involvering i landbrugspakken.

Enhedslistens miljø- og landbrugsordfører Maria Reumert Gjerding udtaler:

- Det er helt uhørt, at statsministeren hverken vil møde op i samråd, han er indkaldt til, eller vil møde op i Folketingets spørgetid og svare på spørgsmål om, hvordan han var involveret i regeringens landbrugspakke.

- Sagen om landbrugspakken er dybt alvorlig, og det står klart, at statsministeren har været involveret helt fra begyndelsen. Hans involvering har ikke kun handlet om interne regeringsmøder, men i møder direkte med miljø- og fødevareministeriets embedsmænd.

- Både Folketinget og befolkningen har krav på at få at vide, hvor meget statsministeren har været involveret i den del af landbrugspakken, der handler om vildledning, og hvor meget han har vidst. Når statsministeren og de øvrige involverede ministre på denne måde gemmer sig, bidrager det kun til mistanken om, at de virkelig har noget at skjule.

Onsdag, 6. april 2016 - 9:31

Aktuelt

Regeringen skal blankt afvise Mærsks revolverpolitik

Mærsk har i dag meddelt, at Mærsk i begyndelsen af 2017 vil begynde nedlukningen af Tyra-platformen og dermed store dele af Nordsøproduktionen.
30. dec

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag.
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
1455 København K
Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]